Welcome

Welcome

Një mikpritje e ngrohtë ju pret tek Hotel Amazona i cili gjendet në kilometrin e 8-të(Prishtinë- Mitrovicë). Madhështia e bukurisë natyrore, është kombinuar me arkitekturën e ambientit që të duket vërtet si një Amazon. Shërbimi i...

Lexo më shumë

Hoteli

Welcome

Hotel Amazona ndodhet në kilometrin 8-të të magjistrales Prishtinë - Mitrovicë, një ndër arteriet kryesore të komunikimit rrugor të Kosovës. Vendndodhja, mjedisi me ajër e biodiversitet të veçantë, gjelbrim magjepsës, inkuadrimi dhe...

Lexo më shumë

Restaurant

Welcome

Kapacitetet e Hotel AMAZONA, të restaurantit brënda objektit ( për 500 persona ), restaurantit në kopësht ( mbi 800 persona ), sallat e seminareve, ajo e konferencave si dhe e  work shopeve...kualitativisht dhe kuantitavisht i kënaqin pritjet,...

Lexo më shumë
Virtual Tour